Huisje huren voor 12 personen: Daelenbroeck in Susteren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.759 x bekeken
  • Adres:
    Hommelweg 2 6114 RT Susteren Limburg - Nederland
  • Aantal personen: 10-12
  • Website: limburgsvakantiehuis.nl/
  • Streek: zuid-limburg

vakantiehuisje 12 personen huren Nederland

Daelenbroeck 12 – Susteren

Het huren van een vakantiehuis voor een grotere groep is nog best een lastige opgave. Het merendeel van de vakantiehuisjes in Nederland is geschikt voor gezinnen tot ongeveer 6 personen.

Voor grotere groepen is het huren van een groepsaccomodatie dan de enige optie. Het comfort en luxe van dat soort vakantiehuizen is vaak echter ver te zoeken. Gelukkig zijn er uitzondering. Zo vind je in Susteren, in Zuid-Limburg, vakantiehuisje Daelenbroeck. Dat huisje maakt deel uit van een vakantiepark en biedt genoeg comfort en, belangrijker nog, slaapplaats voor groepen tot 12 personen.

Het vakantiehuis is gebouwd in typisch Limburgse vakwerkstijl. In totaal is het huis geschikt voor 10 tot 12 personen, zodat meerdere gezinnen of groepen er vakantie kunnen houden. Daarnaast is het vakantiehuis voorzien van alle luxe die je je wensen kunt. Daarnaast zijn huisdieren toegestaan.

Het vakantiehuis ligt op een ruim kavel op een rustig gedeelte van een vakantiepark. Door de grote tuin en de rustige ligging ten opzichte van de andere huisjes op het park is dit vakantiehuis een goede basis voor een leuke vakantie met genoeg rust en privacy.

Indeling

de grote woonkamer met genoeg ruimte voor 12 personen

De woonkamer

Op de begane grond bevindt zich allereerst de ruime woonkamer. Deze is van alle gemakken voorzien, waaronder zelfs een spelcomputer met spelletjes. Naast de woonkamer bevindt zich een grote eetkamer waar tot 12 personen aan de grote tafel een plekje kunnen vinden. Aan de eetkamer grenst de half-open keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo biedt de keuken een koffiemachine, een magnetron (combi) en een vaatwasser.

Verder is er op de begane grond een slaapkamer gesitueerd. Deze is voorzien van twee eenpersoonsbedden en heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De andere slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Elk van de vijf slaapkamer is voorzien van losse eenpersoonsbedden. Deze kunnen uiteraard naar keuze los of vast van elkaar geplaatst worden. Naast vijf slaapkamers bevinden zich op de deze eerste verdieping ook nog twee badkamers. Een van deze badkamers is voorzien van een ligbad.

Wil je meer informatie over het boeken van dit grote vakantiehuis in Limburg? Neem dan contact op met de verhuurders. Op de website van je alle informatie over het huren van dit huisje en ook is informatie verzameld over leuke dingen om te doen in de regio. De website van de verhuurders is bereikbaar via de link naast deze advertentie.

Leave a Reply