Vakantie in Limburg: huisje huren in Cadier en Keer

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 7.850 x bekeken
 • Adres:
  Kerkstraat 16 Cadier en Keer (Limburg)
 • Aantal personen: 2-4
 • Website: bedandbreakfastnabijmaast...
 • Streek: zuid-limburg

Cadier en Keer is een middelgroot dorp op het Plateau van Margraten. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Eijsden-Margraten en ligt vlakbij de prachtige stad Maastricht. Natuurlijk vind je in Cadier en Keer een aantal vakantiehuisjes om te huren. Ben je op zoek naar een vakantiehuis om te huren voor 2 tot 4 personen dan is deze Bed & Breakfast in Cadier en Keer misschien een goede keuze.

Dit vakantiehuis in Cadier en Keer biedt ruimte aan twee gasten. Eventueel kan een tweede kamer voor nog eens twee personen gehuurd worden. Deze tweede kamer bevindt zicht op dezelfde etage. De Bed & Breakfast bestaat uit een grote woon en slaapkamer. Ook bevindt zich in deze ruimte een kitchenette. Verder staan de gast uiteraard een douche en toilet tot beschikking.

vakantiehuis huren limburg cadier en keer

Vakwerkhuis in Cadier en Keer

Door de ligging van dit vakantiehuis is het vooral een geschikt om te huren als je lekker wilt wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Vanuit het vakantiehuisje heb je als gast bijvoorbeeld een prima aansluiting op de lange afstandswandelingen die zijn uitgezet door Limburg. Ook delen van het Pelgrimspad en het Pieterpad zijn vanuit dit vakantiehuis prima te lopen.

Heb je minder met wandelen maar fiets je liever? Ook dan is het huren van dit vakantiehuis een goed idee. Door Limburg zijn vele prachtige fietsroutes uitgezet die door middel van knooppunten zijn opgebouwd. Een aantal van deze fiets knooppunten doen Cadier en Keer aan. Je fietst dus vanuit het huisje de mooiste tochten door het heuvelachtige (!) landschap van Limburg.

Ga je liever shoppen of Bourgondisch genieten? Ook dan kun je prima dit vakantiehuis huren. Vanuit het huisje is Maastricht per bus, per fiets of per auto prima bereikbaar. Eenmaal aangekomen kun je in Maastricht prima winkelen, heerlijk eten en drinken maar ook een maak je in Maastricht de prachtigste stadswandelingen.

Wil je meer informatie over huren van dit vakantiehuis in Limburg? Bezoek dan de website van de verhuurder. Je vindt daar ook meer informatie over tarieven en beschikbaarheid van dit vakantiehuisje.

2 Responses to “Vakantie in Limburg: huisje huren in Cadier en Keer”

 1. Ellen Says:

  Beste,
  Wij gaan met 3 pers. terugverhuizen naar Nederland (zuid Limburg) vanuit Spanje. Wij willen graag de eerste maanden vanaf ongeveer eind aug. een vakantiehuis huren om ons te oriƫnteren op de omgeving.
  Heeft u iets leuks te huur ? graag dicht bij Maastricht maar ook wel landelijk. Wij hebben een labrador en poes (buiten) die meekomen.
  Ik hoor het nog graag van u,

  Mvgr
  Mw. Kok

 2. martijn Says:

  hallo, voor alle informatie over boekingen van vakantiehuisjes op mijn website moet u naar de website van het vakantiehuisje gaan.

Leave a Reply