Vakantie vieren in Limburg: vakantiehuisje huren in Diependal

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 6.959 x bekeken
  • Adres:
    Diependalsweg 1 6285 NG Epen
  • Aantal personen: 5
  • Website: home.hccnet.nl/rob.willem...
  • Streek: zuid limburgs heuvelland

Limburg is een van de leukste provincies in Nederland om een vakantiehuis te huren. Vooral het prachtige landschap en de vele toeristische bezienswaardigheden maken van Limburg een prima vakantiebestemming. In Diependal, vlabij Epen en de Belgische grens, huur je bijvoorbeeld vakantiewoning Willems. In deze vakantiewoning kunnen maximaal 5 personen logeren te midden van alle luxe in het huis en de prachtige omgeving eromheen.

vakantiehuis huren aanbieding diependal limburg

Diependalsweg van Epen naar Diependal

De benedenverdieping van de vakantiewoning biedt alle ruimte. Zo vind je in de gezellige woonkamer een inbouwhaard die garant staat voor heerlijke avondjes in het voor- en najaar. De keuken biedt alle ruimte voor de gasten om lekker te eten. Daarnaast is de keuken van dit vakantiehuis uitgerust met een vaatwasser en combi magnetron.
Op de bovenverdieping van vakantiewoning Willems vind je 3 slaapkamers waarvan er twee ruimte bieden aan 2 personen. De derde slaapkamer is voorzien van 1 eenpersoonsbed. De badkamer heeft een ligbad, een aparte douche en twee wastafels. De vakantiewoning is uiteindelijk voorzien van 2 toiletten.
De tuin van vakantiewoning Willems is prachtig onderhouden en biedt alle ruimte: gasten hebben de beschikking over maar liefst 3 terrassen die elk uniek uitzicht over het omliggende landschap bieden. Aan de voorzijde van de woning vind je uiteindelijk een grote parkeerplaats.
Deze vakantiewoning staat te huur in Diependal. Diependal is een klein buurtschap in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Het buurtschap valt onder de gemeente Gulpen-Wittem en ligt aan de weg tussen Plaat en Terziet. In het buurtschap Diependal wonen ongeveer 40 mensen verdeeld over onder andere 15 prachtige vakwerkhuizen. Vanwege het unieke dorpsgezicht is Diependal samen met het naburige Plaat een beschermd dorpsgezicht.
Voor de dagelijkse boodschappen ben je aangewezen op Epen, dit dorp biedt een supermarkt. Voor een uitgebreider aanbod van winkels zul je naar Gulpen moeten. Je fietst vanaf Diependal in ongeveer 20 minuten naar Gulpen. Verder biedt het Zuid Limburgs heuvellandschap alles voor de toerist die houdt van rust en ruimte. Je kunt er prachtige wandeltochten maken en ook per fiets is deze streek in Limburg erg de moeite waard. Voor de sportieve vakantievierder biedt het Zuid Limburgs heuvellandschap prachtige mountainbike tochten. Ook de wielrenner komt hier trouwens prima aan zijn trekken. Kortom een vakantiewoning huren in Limburg is zo gek nog niet!

Leave a Reply