Vakantie woning huren in Limburg – Gulpen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 9.902 x bekeken
 • Adres:
  Koningin Julianastraat 33 6271 CB Gulpen
 • Aantal personen: 4
 • Website: desjoel.nl/
 • Streek: zuid limburgs heuvelland

Temidden van het Zuid Limburgse heuvelland ligt het prachtige Gulpen. Met zijn leuke centrum aan de Gulp (Geul) is Gulpen de perfecte uitvalsbasis voor lange wandeltochten door de landerijen, bossen en boerenerven van dit voor Nederland unieke landschap.
In het dorp Gulpen vind je, aan de rand van Oud Gulpen, vakantiehuis de Sjoel waar je heerlijk ontspannen vakantie kunt vieren. Deze vakantie woning ligt vlakbij het centrum van Gulpen met natuurlijk het oude centrum op loopafstand. Bij de Gulp kun je daar heerlijk eten en drinken. De naam van dit vakantiehuis is afkomstig van de oude synagoge met dezelfde naam die vroeger op deze plek stond.
Het vakantiehuis biedt twee slaapkamers waarvan er één voorzien is van een stapelbed. Verder heeft het vakantiehuisje een keuken met combi magnetron en wasmachine. De woonkamer is voorzien van een haardkachel zodat de koude avonden in de wintermaanden nog gezelliger gemaakt kunnen worden. Verder heeft dit vakantiehuis in Gulpen een eigen parkeerplaats voor de deur van het appartement.

gulpen-limburg-vakantiehuis-aanbieding

Het zuid Limburgse heuvellandschap bij Gulpen


In de velden en bossen rondom Gulpen kun je prachtig wandelen in dit typerende landschap voor de provincie Limburg. Heel bijzonder zijn de wandeltochten die je over de boerenerven rond de dorpen kunt maken. Sommige wandeltochten lopen over de akkers en weilanden van boeren maar ook de ervan van de boerderijen! Verder zijn de wegen en paden rond Gulpen ideaal terrein voor mountainbikers en racefietsers. Sommige hellingen hebben een hellingspercentage van meer dan 10%. Heb je geen eigen fiets bij je dan kun je die uiteraard huren in het dorp. Een van de fietsverhuurders bevindt zich naast het tropisch zwemparadijs dat zich in Gulpen Limburg bevindt. Uiteindelijk vind je niet ver van Gulpen een prachtige golfbaan waar de liefhebber van dit spel zijn hart kan ophalen.

2 Responses to “Vakantie woning huren in Limburg – Gulpen”

 1. Ben Arendsen Says:

  Hallo,

  Hebben jullie nog ruimte voor 2 personen in de periode 20 – 27 juli.
  Graag even wat meer informatie en de prijs.
  Alvast dank voor de reactie.

  Ben Arendsen.

 2. deborah Says:

  goedendag meneer/mevrouw.
  Is dit huisje beschikbaar tijden de eerste week van augustus 2014? Wat zijn de totale kosten voor een 55+ echtpaar, dus voor 2 personen.
  Met vriendelijke groet,
  Deborah

Leave a Reply