Vakantiehuis huren in Gulpen – Limburg

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 16.876 x bekeken
 • Adres:
  Kiebeukel 2 6271 BJ Gulpen
 • Aantal personen: 5
 • Website: mergelhuis.nl/index.htm
 • Streek: zuid limburgs heuvelland

Gulpen is een dorp in het Zuid Limburgse Heuvelland waar je prachtige vakanties kunt vieren. De omgeving van Gulpen leent zich perfect voor prachtige wandeltochten. Ook fietsen is prachtig in het heuvelachtige landschap maar je zult wel getraind moeten zijn. In Gulpen bevinden zich vele vakantiehuizen. Een daarvan is het prachtige, in een monumentaal pand gevestigde, vakantiehuis het Mergelhuis.
In dit prachtige vakantiehuis in Gulpen, Limburg, vind je slaapruimte voor maximaal 7 personen. Op de verdiepingen van dit vakantiehuis bevinden zich twee slaapkamers voor 2 en 3 personen. In de woonkamer van het Mergelhuis in Gulpen vind je ook nog eens een tweepersoons slaapbank. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de keuken de beschikking over een vaatwasser, magnetron en een oven. Ook buiten is dit vakantiehuis prima ingericht op een heerlijke vakantie. Aan de achterkant bevindt zich een omheinde tuin op het zuiden met tuinmeubelen.
Het Mergelhuis bevindt zich op loopafstand van het centrum van Gulpen. In het centrum zijn alle winkels aanwezig die je nodig zou kunnen zijn. Daarnaast biedt Gulpen een zwemparadijs, een klimhal en een aantal restaurants en eethuizen.

gulpen limburg vakantiehuis aanbieding

Het riviertje de Gulp in Gulpen

In de omgeving van Gulpen kunnen de mooiste wandelingen gemaakt worden door het erg mooie Zuid Limburgse heuvelland. Dit landschap wordt gevormd door de uitlopers van de Ardennen en de Eiffel. Sommige toppen in het Zuid Limburgse heuvelland zijn 300 meter hoog. Bij de VVV in Gulpen kunnen wandeltochten aangevraagd worden die je door de mooiste stukken van dit mooie landschap voeren. Ook op de fiets is in Limburg een prima vakantie te vieren. Nogmaals, fietsen in Limburg vereist wel enige conditie vanwege de flinke heuvels.
Vanuit Gulpen ben je trouwens ook zo in Duitsland of Belgiƫ. Ook Maastricht met zijn prachtige binnenstad is per auto in ongeveer 15 minuten te bereiken. Uiteindelijk is het drielandenpunt in Vaals een leuke bezienswaardigheid in de buurt van het Mergelhuis in Gulpen. Wist je trouwens dat het Drielandenpunt naast de plek waar de grenzen van Nederland, Belgiƫ en Duitsland samenkomen ook nog eens het hoogste punt van Nederland is?

3 Responses to “Vakantiehuis huren in Gulpen – Limburg”

 1. Mieke Ten Bosch Says:

  Graag zou ik van u willen vernemen of wij met 6 personen het vakantiehuis kunnen huren voor het weekend van 27-28 en 29 september.
  Wat is dan de huurprijs?
  Met dank

 2. martijn Says:

  Hoi Mieke,

  voor vragen rondom de beschikbaarheid van dit vakantiehuisje zul je contact moeten opnemen met de verhuurder. Dat gaat het gemakkelijkst via de website van de verhuurder van het huisje, zie de contactgegevens naast de pagina.

 3. Petra Says:

  Hallo,
  Wij hebben in het weekend van 23 januari eventueel interesse om met 5 volwassenen en 2 kinderen gebruik te maken van jullie huis in Gulpen.
  Is dit mogelijk en wat zijn dan de kosten?
  Groetjes Petra

Leave a Reply