Vakantiehuis huren in Limburg – Arcen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

In het noord Limburgse Arcen vind je de heerlijke vakantiewoning Oma’s vakantiehuis. Deze vakantiewoning is het hele jaar te huur en biedt onderdak aan twee tot zes personen. Oma’s vakantiehuis heeft 3 slaapkamers waar elk twee personen kunnen slapen. Eventueel kunnen kinderbedjes bijgeplaatst worden. Het vakantiehuis light vlakbij het leuke en bezienswaardige centrum van Arcen. Hier vind je vele leuke terrasjes en restaurants.
Arcen is een dorp ongeveer 12 kilometer ten noorden van de stad Venray. In Arcen wonen ongeveer 2000 mensen maar ook veel toeristen weten Arcen te waarderen. Vooral de kasteeltuinen rondom Kasteel Arcen zijn erg populair. Ook reizen veel toeristen af naar Arcen vanwege de thermaalbaden die je in het dorp vindt.

vakantiewoning-aanbieding-limburg-arcen

nationaal park de maasduinen

In de omgeving van Arcen zijn veel bezienswaardigheden. Nationaal park de Maasduinen ligt bijvoorbeeld vlakbij dit vakantiehuis. In dit natuurgebied van ruim 4500 hectare kunnen de prachtigste wandelingen gemaakt worden. Daarnaast kunnen onder begeleiding van een gids interessante excursies gehouden worden. Dit nationale park is trouwens het enige natuurgebied in Nederland waar de bever zich spontaan weer vestigde nadat diverse ecologische verbindingen werden aangelegd.
Een andere leuke attractie in de omgeving van oma’s vakantiehuis in Arcen, Limburg, is natuurlijk fietsen. Diverse fietsroutes lopen dwars door de prachtige omgeving. Er is zelfs een mogelijkheid om het gebied afwisselend per boot en per fiets te verkennen.
Voor de mensen die van winkelen houden biedt noord Limburg ook meer dan genoeg mogelijkheden. Zo kan er natuurlijk geshopt worden in het naburige Venray. Echte shoppers gaan natuurlijk naar het iets verderop gelegen Oberhausen. Daar vind je elke denkbare winkel die je je maar wensen kunt. Oberhausen is per auto in ongeveer 40 minuten te bereiken.
Als je op vakantie wilt naar Limburg dan is Arcen een prima keuze. De vakantiewoning die hierboven beschreven staat vind je via deze link: ‘Arcen Limburg

Leave a Reply