Vakantiehuis huren in Wijlre, Zuid Limburg

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 8.647 x bekeken
 • Adres:
  Hoeve Schoonzicht Haasstad 1 6321PK Wijlre Limburg Nederland
 • Aantal personen: 4
 • Website: hoeveschoonzicht.nl/
 • Streek:

Wijlre is een klein dorp in het zuiden van de provincie Limburg. Rondom Wijlre zijn een aantal vakantiehuizen te huren waarvan de Potstal, onderdeel van Hoeve Schoonzicht, er een is. Deze prachtige vakantiewoning in het mooie heuvellandschap van dit stukje Limburg biedt ruimte aan vier gasten. Als je besluit deze vakantiewoning te huren dan neem je een prima beslissing als je van prachtige vergezichten in combinatie met een goed ingericht vakantiehuis houdt.

vakantiehuis-limburg-huren-wijlre-aanbieding

Wijlre - Limburg

De vakantiewoning ligt, zoals gezegd, in het voor zuid Limburg typische heuvellandschap. Aan de voorzijde van de woning loopt het riviertje de Geul terwijl aan de gast aan de achterzijde van deze vakantiewoning de Keuterberg ziet liggen. Het prachtige terras wat bij dit vakantiehuis hoort biedt uitzicht over de heuvels. Met een beetje fantasie is het in deze woning alsof U in het buitenland op vakantie bent.

Vakantiehuis de Potstal in het zuiden van Limburg is te huren voor gezelschappen van maximaal vier personen. Verdeeld over twee slaapkamers vind je twee tweepersoonsbedden. Een ideaal vakantiehuis om te huren dus als je met twee stellen op vakantie wilt. De keuken is compleet ingericht, compleet met hallogeen kookplaat, koelkast en combi magentron. Helaas ontbreekt in de keuken van deze vakantiewoning de vaatwasser. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras dat, zoals je al kon lezen, een prachtig uitzicht biedt op de omliggende heuvels. Mocht het weer minder zijn: deze vakantiewoning heeft een heerlijke hout gestookte open haard voor de langere herfst- en winteravonden.

In de omgeving van Wijlre, Limburg, is de voor de actieve toerist genoeg te beleven. Zeker als je van fietsen (steile heuvels!) en wandelen houdt is deze vakantiewoning erg leuk om te huren. In en rondom Wijlre kunnen namelijk de mooiste wandel- en fietstochten gemaakt worden. Ook in het nabij gelegen Gulpen vind je de prachtigste wandeltochten. Maar ook als van golfen houdt is het huren van deze vakantiewoning een prima keus. Vlakbij Gulpen vind je namelijk de prachtige Zuid Limburgse Golf en Country Club Wittem. Maar ook voor mensen die van winkelen houden is dit vakantiehuis een prima keus. Maastricht ligt op ongeveer 20 autominuten en ook diverse winkelsteden in Duitsland liggen op korte afstand.

 

One Response to “Vakantiehuis huren in Wijlre, Zuid Limburg”

 1. Paul Dings Says:

  Hallo ik heb enkele weken geleden gemaild over de vakantie woning potstal. ik had graag geweten of de woning vrij is in het weekend van 1 t/m 4 maart.
  ik heb nog geen reactie van jullie kant gehad over de beschikbaarheid.
  is het mogelijk dat jullie me op korte termijn hierover berichten , anders ben ik genoodzaakt verder te gaan kijken, wat ik wel jammer zou vinden, in verband met de mooie omgeving van jullie huisje. wij willen komen met 2 personen en een hond
  groet Paul Dings
  06 42264488

Leave a Reply