Vakantiehuisje en B&B in Noord-Limburg: huisje Molendijk in Velden

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 6.763 x bekeken
 • Adres:
  B&B Molendijk Molendijk 10 5941EG Velden (Limburg)
 • Aantal personen: 2-4
 • Website: bedandbreakfast-noord...
 • Streek: noord-limburg
Vakantiehuisje Noord Limburg

De Maas

Velden is een klein dorpje net onder de rook van Venlo. Aan de rand van Velden vind je, tussen de bossen van de Hasselderheide, vakantiehuisje en bed & breakfast ‘Molendijk’. In dit vakantiehuisje kunnen 2 tot 4 personen verblijven. Het huisje is geschikt voor een gezin met twee kinderen maar ook vier volwassenen kunnen dit huisje huren voor een leuke vakantie in Noord-Limburg.

Indeling vakantiehuisje

Vakantiehuisje Molendijk is een gezellig en schoon huisje waar maximaal 4 personen kunnen slapen. Verdeeld over twee slaapkamers vind je in het huisje namelijk twee boxspringbedden die ook los van elkaar gebruikt kunnen worden als eenpersoonsbed. Beide slaapkamers hebben daarnaast een eigen badkamer.

De tuin van dit huisje

De tuin

De woonkamer heeft een gezellig zithoek met uiteraard een televisie, wifi internet en centrale verwarming. De aparte keuken is ook erg compleet ingericht. Aan de voor- en achterzijde van het (gelijkvloerse) vakantiehuisje bevindt zich een grote tuin waar in de zomermaanden heerlijk genoten kan worden van het mooie weer.

Omgeving

Het dorp Velden ligt in het noorden van de provincie Limburg. Dit stuk van Limburg leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Zo zijn er diverse mooie fietsroutes uitgezet langs de Maas waarbij deze rivier wordt overgestoken met kleine pontjes. Ook kan er in het natuurgebied de Maasduinen prachtig gewandeld worden. Fietsen kunnen bij het huisje gestald worden maar ook is het mogelijk ze te huren in Velden.

Als het een dagje minder weer is dan biedt Noord-Limburg ook ander vermaak. Zo kun je in Venlo leuk winkelen en zijn de grote Duitse winkelcentra eenvoudig per auto bereikbaar. Wil je meer informatie over huisje in Noord-Limburg? Neem dan contact op met de verhuurders van het vakantiehuisje via de link naast dit artikel. Ook voor de prijzen en andere mogelijkheden verwijzen we je graag naar de website van de verhuurder.

One Response to “Vakantiehuisje en B&B in Noord-Limburg: huisje Molendijk in Velden”

 1. w kroot Says:

  Hallo,
  Is he mogelijk om het huisje nog te huren met hemelvaart weekend. Zo ja, is het mogelijk van donderdag 14 mei tot zondag 17 mei weer vertrekken. Als dit mogelijk is wat is de prijs voor het huren van de vakantiewoning.
  Wij willen huren met 4 volw. personen.
  Gr. Wilma

Leave a Reply