Huisje huren aan zee in Schoorl – Noord Holland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: noord-holland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.663 x bekeken
  • Adres:
    Voorweg 57A 1871 CL Schoorl
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: cottageinschoorl.nl/h...
  • Streek: noord-hollands kustgebied

Schoorl is een klein dorp in Noord-Holland. Het valt onder de gemeente Bergen en ligt vlakbij Heerhugowaard en Alkmaar. Het dorp ligt vlakbij de zee en vanwege die ligging aan de kust vind je in Schoorl een aantal leuke particuliere vakantiehuisjes om te huren. Een van de die huisje aan zee is het vakantiehuisje ‘Hortensia’. Samen met nog twee huisjes behoort dit vakantiehuisje tot een mini-vakantiepark.

Het vakantiehuis Hortensia is geschikt om te huren voor 6 tot 8 personen. Verdeeld over 3 slaapkamers, waarvan zich er 1 op de begane grond bevindt, kunnen 2 personen slapen. Eventueel kunnen op de overloop op de eerste verdieping nog eens twee personen slapen. De twee slaapkamers boven hebben elke twee eenpersoons boxspringmatrassen. De slaapkamer op de begane grond biedt twee eenpersoonsbedden.

Op de begane grond van dit huisje bevindt zich een comfortabele woonkamer met open haard. In de zomermaanden maken de grote openslaande deuren eenvoudige toegang tot het mooie terras mogelijk. De aparte eetkamer en keuken biede alle comfort die u van thuis gewend bent. Zo heeft de keuken een oven en een vaatwasser. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond van dit huisje. In de badkamer bevindt zich een douche maar ook is een ligbad aanwezig. Ontspannen vakantie vieren zal dus geen probleem zijn in dit leuke huisje aan zee.

huisje huren aan zee in Schoorl

Uitzicht over Schoorl vanaf het klimduin.

Schoorl is vooral bekend vanwege het duinbos dat valt onder het beheer van de Boswachterij Schoorl. Onderdeel van dit duinbos zijn de Schoorlse duinen die tot de hoogste van Nederland behoren. Vooral het Klimduin is met een hoogte van meer dan 50 meter een beklimming meer dan waard. Je kijkt vanaf dit duin het leuke dorp in en na de beklimming is de steile afdeling in de richting van Schoorl erg leuk om te doen.

Natuurlijk biedt de omgeving van Schoorl nog veel meer vakantieplezier. Zo is het maken van strandwandeling een perfecte bezigheid, zowel in de zomer als in de winter. Ook het huren van fietsen is zeker een aanrader. Je kunt in de duinen en het gebied rondom Schoorl heerlijk fietsen.

WIl je dit huisje aan zee huren? Neem dan een kijkje op de website van verhuurders. Je vindt er informatie over alle drie de huisje in Schoorl en ook staan er prijzen en aanbiedingen op de website.

Leave a Reply