Huisje huren in Julianadorp – Vakantiehuisje Strandslag

» noord-holland

Dit huisje is niet langer beschikbaar voor verhuur. Bekijk andere huisjes in Noord-Holland hier.

Huisje huren Julianadorp

Julianadorp

Julianadorp is klein dorp net onder de rook van Den Helder. Door de mooie ligging in de prachtige natuur van de Noordzeekust is Julianadorp een populaire vakantiebestemming voor mensen die een strandvakantie in Nederland willen houden. Een huisje huren in Julianadorp is gemakkelijk, een leuk huisje huren wellicht iets moeilijker: door het grote aanbod aan vakantiehuisjes aan zee is de keus enorm.

Strandslag Julianadorp is een bungalow-park in het gelijknamige Julianadorp. Op het park vind je veel huisjes om te huren. Een van die huisjes is gelegen aan de Strandslag, een vakantiebungalow die geschikt is om te boeken voor gezelschappen van maximaal 6 personen. Vakantiehuisje Strandslag is een vrijstaand huisje op slechts 400 meter van het Noordzeestrand en de zee. Om het strand te bereiken hoeft de gast maar 1 rij met duinen over te steken. Wil je een vakantiehuisje huren aan zee? Dan is dit huisje een prima keuze!

Indeling huisje

Vakantiehuis Strandslag biedt ruimte aan 6 personen. Daarnaast kunnen eventueel nog 1 of 2 babybedjes bijgeplaatst worden. Op de begane grond vind de gast een slaapkamer met daarin een stapelbed. Verder zijn op de begane grond de badkamer met toilet, de keuken en de woonkamer gesitueerd.

Via een vaste trap kan de verdieping bereikt worden. Daar bevinden zich twee grote slaapkamers met in elke kamer 2 tweepersoons- en 1 eenpersoonsbed. Op beide slaapkamers van dit huisje kan een peuterbedje bijgeplaatst worden. Ook bevindt zich op de bovenverdieping van het huisje een klein toilet.

De huiskamer van het huisje

De huiskamer van het huisje

De keuken en woonkamer bevinden zich beide op de begane grond. De keuken is compleet uitgerust voor een groep mensen tot 8 personen. Ook de woonkamer is zo ingericht dat 8 personen er een heerlijke vakantie kunnen vieren.

Omgeving huisje

Omdat dit vakantiehuisje vrijstaand is biedt het rondom een heerlijke afgeschermde tuin. Ondanks het bungalowpark waar het huisje zich bevindt heeft de gast dus voldoende privacy. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen rondom het huisje: door het hekwerk kunnen zij niet ongemerkt de tuin verlaten.

Om in de prachtige natuur rondom het bungalowpark te komen volstaat een korte wandeling. Het Noordzee strand is op slechts 400 meter terug te vinden en ook de prachtige duinen zijn op korte afstand gelegen. In Julianadorp kunnen fietsen gehuurd worden zodat de omgeving per fiets verkend kan worden.

Meer informatie?

Wil je dit huisje huren? Neem dan contact op met de verhuurder via de website-link naast dit artikel. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de eigenaar. Daar vind je alle informatie over het huren van dit vakantiehuisje aan zee. Ook tarieven en verdere informatie over het boeken van dit huisje is terug te vinden op de website van de verhuurder.

Leave a Reply