Huisje huren op Texel: voor een heerlijke vakantie

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: noord-holland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.107 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiepark De Krim de Cocksdorp (Texel)
  • Aantal personen: 4-6
  • Website: texelhuisje.nl/index....
  • Streek: texel

Texel is van alle Nederlandse waddeneilanden het meest eenvoudig te bereiken als je in de randstad woont. Via Den Helder ben je in 20 minuten al op dit mooie Waddeneiland. Op Texel staan een groot aantal leuke huisjes te huur. Wil je op vakantie naar Texel en zoek je een huisje om te huren voor 6 personen? Dan is dit huisje op vakantiepark de Krim in Cocksdorp precies wat je zoekt.

Het vakantiehuisje, dat bekend staat als bungalow 441, is een luxe bungalow die in particuliere handen is. Dit betekent dat de prijzen voor het huren van dit huisje vaak lager zijn vergeleken met andere huisjes op hetzelfde park.

Indeling vakantiehuis

Deze luxe bungalow is geschikt om te huren voor maximaal 6 volwassenen. Verdeeld over 3 slaapkamers staan er in de bungalow namelijk 6 bedden. Daarnaast biedt het huisje twee badkamers waardoor het goed is toegerust voor een verblijf van 6 volwassenen.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer die gezellig is ingericht. Voor koude avonden op Texel biedt dit huisje zelfs een open haard. Daarnaast is er gratis wifi zodat je je smartphone of tablet gewoon kunt gebruiken om leuke vakantiefoto’s te plaatsen.

De keuken van het huisje is van alle luxe voorzien. Zo is er een vaatwasser maar ontbreken ook de Senseo en de magnetron niet. Ook staan er in het huisje een wasmachine en wasdroger zodat dit huisje ook voor langere vakanties een prima keuze is.

Omgeving

De Cocksdorp is een dorp gelegen aan de noordkant van Texel. De Noordzee is eenvoudig te voet of per fiets bereikbaar. Ook zijn er een groot aantal andere toeristische attracties te bezoeken vanuit het dorp. Zo ligt er een prachtige golf-baan nabij de Cocksdorp. Ook voor een mooi zwembad hoef je niet ver te reizen.

Texel is een prachtig eiland: hier je vakantiehuisje huren?

Texel is een prachtig eiland

Daarnaast biedt Texel natuurlijk alles voor een heerlijke vakantie in Nederland. Zo kun je op het eiland prachtig fietsen en wandelen. Maar ook mountainbiken en paardrijden behoort tot de mogelijkheden. En is het een keertje mooi weer? Dan kun je op het noordzeestrand van Texel heerlijk zonnebaden en pootje baden.

Meer info over dit huisje of gelijk huren?

Wil je dit huisje op Texel huren? Dan vind je daarvoor alle informatie op de website van de aanbieders. Deze is te bereiken via de link naast dit artikel.

Leave a Reply