Vakantiehuis huis huren op Texel: vakantie aan het strand!

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: noord-holland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.273 x bekeken
  • Adres:
    Gravenstraat 22 Den Burg Texel
  • Aantal personen: 2
  • Website: texelvakantiewoning.n...
  • Streek: texel

Texel is het grootste waddeneiland in Nederland en valt onder de provincie Noord Holland. Door de goede bootverbinding met Texel, slechts 20 minuten, en de grootte van het eiland zijn er op Texel veel mogelijkheden tot het huren van particuliere vakantiehuizen.
Een van die leuke vakantiehuizen die op Texel te huren valt is vakantiewoning de Studio. Deze vakantiewoning ligt in Den Burg, de grootste plaats op Texel. Hoewel het huisje maar klein is en ruimte biedt aan twee personen maakt de ligging van de Studio veel goed. Het huisje ligt middenin het gezellige centrum van Den Burg en is daarom ideaal voor een romantisch weekendje of midweek op Texel.
Vanuit de studio loop je in een enkele minuten naar het gezellige centrale plein op Texel waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook de bioscoop van Den Burg, de enige op Texel, ligt om de hoek. Het Noordzee strand ligt op ongeveer 3,5 kilometer. Per fiets ben je dus in 20 minuten op het strand.
Texel biedt verder alles wat je van een waddeneiland mag verwachten. Je kunt er prachtige fietstochten maken door de duinen, bossen en velden op het eiland. Ook een dagje strand hoort natuurlijk bij een vakantie op Texel. Heerlijk genieten van de zon, de zee en de fris-zoute wind in je gezicht. Tussendoor lekker even de zee in en daarna op je handdoek bruin worden in de zon.

vakantie-huis-huren-texel-duinen-den-burg

Duingebied op Texel

Ook actieve bezigheden zijn er genoeg op Texel. Zo is Oudeschild vanuit deze vakantiewoning in Den Burg op Texel in 15 minuten per fiets te bereiken. Vanuit Oudeschild is het vervolgens mogelijk om per viskotter zeehonden te bekijken die op het wad liggen. Ook kun je vanaf de boot wandeltochten op het wad maken! Niet geschikt als je niet van vieze voeten en natte kleding houdt, maar verder een echte aanrader voor de natuurliefhebber!
De boot naar Texel vertrekt eens per uur vanuit Den Helder. Op drukke dagen is er zelfs elk half uur een afvaart. Nog een positief punt van Texel is dat je je auto mee mag nemen. Dit in tegenstelling tot veel andere wadden eilanden, zoals Vlieland. Voor een overtocht naar Texel betaal je 35 euro, inclusief je auto.
Kortom: een vakantiehuis huren op Texel staat garant voor een leuke en ontspannen vakantie. Vakantiehuis Studio huren op Texel is een goed idee voor een romantische vakantie met zijn twee├źn! Je slaat dus twee vliegen in een klap met het huren van dit vakantiehuisje!

Leave a Reply