Vakantiehuis huren aan de Noordzeekust in Castricum – Noord-Holland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: noord-holland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.220 x bekeken
  • Adres:
    Castricum Noord-Holland
  • Aantal personen: 6
  • Website: vakantiehuiscastricum...
  • Streek: Noordzeekust

Castricum is van oudsher een populaire vakantie bestemming voor veel mensen uit Amsterdam. Door de gunstige ligging vlakbij het prachtige Noordzee strand en de duinen staan er in Castricum veel vakantiehuizen die je kunt huren. Een van die mooie vakantiehuizen in Castricum is het nu volgende vakantiehuis dat je vindt in het centrum van het dorpje. Je kunt in deze vakantiewoning met 6 mensen heerlijk comfortabel verblijven. Voordeel van dit vakantiehuisje is natuurlijk de centrale ligging in Castricum. Je bent snel bij het strand of in de duinen maar ook de winkels, caf├ęs en restaurantjes in Castricum zijn op loopafstand.

vakantie-huis-huren-castricum-noord-holland

De duinen en het strand van de Noordzee

In deze vakantiewoning vind je logischerwijs 3 slaapkamers. Elk van deze slaapkamers biedt ruimte aan 2 volwassen personen. De slaapkamers in dit huisje bevinden zich allen op de eerste en tweede verdieping. Naast twee slaapkamers biedt de eerste verdieping ook een douche en aparte kleedkamer. Op de tweede verdieping vind je nog een grote derde slaapkamer. Een ideaal vakantiehuis om te huren als je met meer volwassen personen op vakantie wilt.
De begane grond van dit vakantiehuis is ingericht op het vieren van een heerlijke vakantie. De gezellige huiskamer biedt een allesbrander, televisie en een prachtig uitzicht op de achterliggende tuin. Daarnaast vind je op de begane grond een luxe ingerichte keuken met vaatwasser, broodbakmachine en koel/vries combi.
De achterliggende tuin ligt op het zuid oosten. Dit zorgt voor veel zon gedurende de dag. Verder is de achtertuin heerlijk beschut waardoor je veel privacy hebt.Eventuele fietsen kunnen via een achterom ook in de tuin geparkeerd worden. De vakantiewoning heeft daarnaast de beschikking over een barbecue.
In en om Castricum vind je meer dan genoeg leuke bezigheden en bezienswaardigheden. Het dorp ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het Noord-Hollands duinreservaat. Je maakt hier de mooiste wandelingen door ruw terrein. Ook vind je een bezoekerscentrum in de duinen waar je meer informatie krijgt over dit unieke gebied. Daarnaast is er natuurlijk het prachtige strand waar je met een mooie dag heerlijk kunt verblijven. Maar ook een wandeling op een stormachtige dag is zeer de moeite waard. Daarnaast ben je vanuit Castricum per auto snel in Amsterdam, Alkmaar en het kunstenaarsdorp Bergen. Dus als je een dagje uit wilt zit je hier ook prima. Als je interesse hebt in het huren van dit prachtige vakantiehuis in het leuke dorp Castricum, Noord-Holland, bezoek dan zeker de site.

Leave a Reply