Vakantiehuis huren op Texel: De Boet voor 5 personen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: noord-holland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 2.815 x bekeken
  • Adres:
    Waalenburgerdijk De Koog Texel - Noord Holland
  • Aantal personen: 4-5
  • Website: deboettexel.nl/
  • Streek: texel

Centraal op het Waddeneiland Texel ligt vakantiehuis de Boet. Dit vakantiehuisje ligt heerlijke rustig, het dichtstbijzijnde dorp de Koog ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. Het vakantiehuisje de Boet biedt ruimte aan 5 personen en is dan ook erg geschikt om te huren als je met je gezin lekker rustig wilt verblijven op het Waddeneiland Texel.

Indeling huisje

Vakantiehuis de Boet biedt ruimte aan 5 personen. In woonkamer vindt de gast een compleet ingerichte zithoek. De open keuken is nieuw aangelegd en biedt alle luxe die je in je eigen keuken ook hebt. Helaas ontbreekt in dit vakantiehuisje de afwasmachine. De beide slaapkamers bevinden zich op de begane grond. In ene slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De andere slaapkamer heeft 1 eenpersoonsbed en daarnaast een stapel. Het huren van dit vakantiehuis is dan ook vooral ideaal voor een gezin met kinderen. Verder vind je in het huisje een bijkeuken met daaraan grenzend de wc en de aparte badkamer. Het handige aan vakantiewoning de Boet is dat alle vertrekken zich bevinden op de begane grond.

Omgeving huisje

vakantiehuisje-huren-texel-de-koog

Texelse Duinen

Vakantiehuisje de Boet ligt centraal op Texel te midden van prachtige landelijke gebieden. Badplaats de Koog vind je op twee kilometer afstand. In de Koog vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Vlakbij het huisje vind je uiteraard het strand en duinen. Voor een heerlijke wandel- of fietsvakantie op Texel is de keuze voor het huren van vakantiewoning de Boet dan ook een prima keuze.

Vanuit het huisje kijk je in twee richtingen over het prachtige Texelse landschap. Aan de andere twee zijden wordt het huisje geflankeerd door elzenbossen. Op Texel kun je naast heerlijk wandelen en fietsen ook prachtig paardrijden door de duinen. Verder is het erg leuk om een zeehondentocht over het wad te maken maar ook voor een potje golf zit je op Texel prima. Voor meer informatie over het huren van vakantiehuisje de Boet op Texel bezoek je hun site. Daar lees je ook meer over de beschikbaarheid en de prijzen.

Leave a Reply