Huisje boeken in Denekamp – in het mooie Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 11.900 x bekeken
  • Adres:
    Bungalowpark Bavelds Dennen Johanninksweg 78 7591 NR Denekamp (Twente)
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: huisjehurenoverijssel...
  • Streek: twente

het interieur van een van beide huisjes

Het Interieur van een van de Bungalows

Midden in het Nationaal Landschap Noord Oost Twente ligt het mooie dorp Denekamp. Vlak bij dit dorp in Twente vind je bungalowpark ‘Bavelds Dennen’. Op dat bungalowpark verhuurt de familie Brummelhuis twee luxe 4 persoons bungalows die je kunt boeken voor zowel een midweek, een heel week of een weekend. Beide bungalows liggen in een bosrijke omgeving en hebben een grote tuin met genoeg privacy. Wilt u een huisje huren om lekker tot rust te komen? Dan is het huren van een beide huisjes een goed idee.

Beide bungalows bieden verdeeld over twee slaapkamers ruimte aan vier gasten. Deze kunnen slapen op comfortabele bedden. Een van beide slaapkamers in elke bungalow biedt zelfs boxspring bedden. Beide huisjes worden verwarmd door middel van een combiketel. Dit betekent dus douchen terwijl het huisje ’s ochtends al lekker warm wordt. De keuken in beide huisjes is voorzien van alle gemakken die u van thuis ook kent en de woonkamer is gezellig ingericht.

Door de rustige ligging in het bungalowpark en door de ruime tuin met veel bossen bieden beide bungalows privacy en rust. Ook de konijnen, eekhoorns en fazanten die bezoekjes aan de tuin brengen dragen bij aan het gevoel midden in de natuur te zitten. Natuurlijk bieden de huisjes een heerlijk terras met luxe tuinmeubilair. Hier kan van het vroege voorjaar tot de laatste mooie dagen in de herfst heerlijk buiten gezeten worden.

Voordelen bungalowpark

huisje boeken in twente

Buitenaanzicht van een van de huisjes

De ligging op een bungalowpark biedt natuurlijk voordelen. Zo is er op het park een restaurant te vinden waar ’s avonds van een maaltijd genoten kan worden. Ook is het mogelijk om een fiets te huren om zo de prachtige omgeving van Noord Oost Twente te verkennen. Ook is het trouwens mogelijk om voor de kinderen een skelter te huren. Tenslotte biedt het bungalowpark haar gratis de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de tennisbaan.

Meer informatie over deze beide vakantiehuisjes in Twente vindt U op de website van de aanbieder. Ook informatie over het boeken van dit vakantiehuisje vindt u op de website.

Leave a Reply