Vakantie in Salland: Vakantiehuisje ‘Het Huisje’ in Olst huren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 7.229 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuisje 'Het Huisje' Olst - Salland Overijssel
  • Aantal personen: 4-5
  • Website: ahvis.home.xs4all.nl/huisje/
  • Streek: salland

Olst is een dorp aan de IJssel. Het maakt officieel deel uit van de landstreek Salland, een streek waar je prima een vakantie in eigen land kunt vieren. In Salland, en dus ook in Olst, staan genoeg leuke huisjes om te huren als je van plan bent vakantie in Salland te gaan vieren. Een van die leuke huisjes om te huren is vakantiehuisje ‘Het Huisje’ in Olst.

Vakantiehuisje ‘Het Huisje’ biedt verdeeld over twee slaapkamers ruimte aan vijf gasten. Op de benedenverdieping is een tweepersoons slaapkamer gesitueerd met daarin twee eenpersoons boxspring bedden. Boven vind je een tweede slaapkamer met daarin een tweepersoonsbed. In diezelfde slaapkamer staat ook een eenpersoonsbed. Je mag natuurlijk je eigen beddengoed meenemen maar ook is het mogelijk om beddengoed te huren.

Op de begane grond zijn verder de gezellig ingerichte woonkamer en compleet ingerichte open keuken terug te vinden. De woonkamer biedt een gezellig zitgedeelte en ook een eettafel. Uiteraard behoort een televisie tot de standaard inventaris. Helaas ontbreekt een open haard maar wel is het huisje voorzien van centrale verwarming.

Vakantiehuisje 'Het Huisje' huren in Olst

'Het Huisje'

De keuken van het vakantiehuisje is voorzien van alle luxe. Zo behoren een vaatwasser, Senseo apparaat en wasmachine tot de uitrusting. De badkamer is eenvoudig maar functioneel ingericht, een heerlijke douche is aanwezig. Verder biedt de badkamer een toilet en wastafel. De tuin van het huisje biedt tuinmeubilair en natuurlijk een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen.

Omdat je in Salland heerlijk kunt fietsen is het mogelijk om bij het vakantiehuisje fietsen te huren. Met de knooppunten kaart maak je vanuit het huisje de mooiste fietstochten door het prachtige, authentieke Sallandse landschap. Ook voor het maken van mooie wandelingen is het huren van dit huisje een prima keuze. In Salland kan prachtige gewandeld worden, kijk bijvoorbeeld eens naar een wandeling op het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Is het weer een dagje wat minder? Dan kun je vanuit Olst eenvoudig naar Zwolle, Deventer of Almelo voor een dagje cultuur. Ook voor mensen die van winkelen houden bieden genoemde steden genoeg bezienswaardigheden. Wil je meer informatie over het huren van dit huisje in Olst, Salland? Bezoek dan de website van de aanbieder voor informatie over beschikbaarheid en huurtarieven.

Leave a Reply