Vakantie in Twente: huisje huren in Denekamp

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 7.498 x bekeken
  • Adres:
    Johanninksweg 78 - Bungalow 102 7591 NR Denekamp
  • Aantal personen: 3-5
  • Website: vakantiehuisjehuren-t...
  • Streek: twente

Al eerder vond je op vakantiehuisaanbieding.nl een advertentie voor een vakantiehuisje op bungalowpark Bavelds Dennen in Denekamp. Ook vandaag een advertentie voor een leuk vakantiehuisje op dit prachtige park in het mooie Twente.

Bungalow 102 op het park Bavelds Dennen kun je huren voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Het huisje heeft namelijk 3 slaapkamers, twee daarvan bieden ruimte aan twee volwassenen terwijl er in de laatste slaapkamer een eenpersoonshoogslaper staat.

Dit vakantiehuisje is verder voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een vaatwasser en oven. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

De tuin van dit huisje is gelegen op het zuiden en biedt door haar ligging midden tussen de bossen van het park veel privacy. Verder staat er in de tuin een luxe tuinset zodat op mooie dagen heerlijk buiten gezeten kan worden. Daarnaast staat er bij het huisje een schuur waar fietsen gestald kunnen worden.

de keuken van dit vakantiehuisje

de keuken van dit vakantiehuisje

Vakantie in Twente

Bungalowpark Bavelds Dennen is gelegen in Denekamp een klein plaatsje in het noordoosten van Nederland. Denekamp grenst aan Duitsland waar de steden Bad Bentheim en Nordhorn een bezoekje waard zijn. Twente is de perfecte vakantiebestemming voor mensen die houden van rust en ruimte. Twente is een van de weinige gebieden in Nederland waar het nog echt donker wordt ’s avonds.

Verder is Twente natuurlijk een prachtige streek om heerlijk te fietsen. Via de knooppunten-kaarten van de ANWB is het erg gemakkelijk om de mooiste fietstochten te maken. Ook het maken van mooie wandelingen is zeer goed mogelijk in Twente.

Huisje huren?

Wil je je vakantie in Nederland doorbrengen en hou je van rust en ruimte? Neem dan eens een kijkje op de website van dit huisje in Twente. Meer informatie over het huren van het huisje, de tarieven en de beschikbaarheid vind je daar.

Leave a Reply