Vakantie in Twente? Vakantiehuisje huren in Reutum!

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.121 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuisje Erve Stroveld Weustendijk 5 7667 RK Reutum (Overijssel)
  • Aantal personen: 10-12
  • Website: erve-stroveld.nl/
  • Streek: twente

Twente blijft natuurlijk een van de top regio’s in Nederland voor een heerlijke, rustige en natuurrijke vakantie. In de streek, die grenst aan Duitsland, zijn legio mogelijkheden tot het huren van vakantiehuisjes. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje om te huren met een grotere groep? Misschien is vakantiehuisje Erve Stroveld in Reutum dan een optie. In dit vakantiehuisje kunnen tot maar liefst 12 personen verblijven.

vakantiehuisje huren in Twente

In Twente staan veel prachtige kastelen

Het huren van dit vakantiehuisje doe je dus alleen als je met een grote groep van rond de 10 personen vakantie wilt vieren in Reutum, Twente. Je vindt in het vakantiehuis in totaal 5 slaapkamers waarin in elk 2 personen kunnen slapen. Ook kunnen kinderbedjes bijgezet worden waarmee het totaal aantal gasten aan dit vakantiehuis uitkomt op 12. Verder biedt het vakantiehuisje twee badkamers en twee aparte toiletten.

Ook de keuken in dit vakantiehuis in Reutum is in tweevoud onderverdeeeld. Bij een van deze twee keukens vind je een grote eetkamer waar met 12 personen gegeten kan worden. De keuken die bij deze eetkamer hoort is compleet voorzien van servies en bestek. De andere keuken is wel voorzien van kookgelegenheid en een koffiemachine, verder is in deze keuken geen servies aanwezig. Ook heeft het huis de beschikking over een wasmachine die tegen betaling gebruikt kan worden. Uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet in dit vakantiehuisje!

In de woonkamer staan verder een grote televisie met een dvd-speler en radio. Maar ook kunnen hier aan de grote tafel gezellig spelletjes gespeeld worden. Ook buiten vind je gast genoeg ruimte voor het spelen van sport of spelactiviteiten.

In Twente vind je uiteraard genoeg vermaak buiten de deur. Natuurlijk vanwege het afwisselende en wonderschone landschap maar ook vanwege de vele leuke steden en dorpen op het Twentse land. Zo zijn Ootmarsum, Oldenzaal maar ook Tubbergen leuke stadjes voor een wandeling of kop koffie. In Ootmarsum bevinden zich daarnaast veel kunstgalerijen die prachtige schilderijen verkopen. Een leuke belevenis in Ootmarsum is daarnaast ook het Onderwijsmuseum.

Wil je meer informatie het huren van dit vakantiehuisje in Reutum? Bezoek dan de website van de aanbieder. Je vindt daar ook contact informatie en informatie over de tarieven en beschikbaarheid van dit vakantiehuisje.

Leave a Reply