Vakantiehuis aanbieding in Heeten, Overijssel – Salland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.426 x bekeken
  • Adres:
    Parc Salland Zonnenbergerdijk 2 / 81 Heeten (Salland)
  • Aantal personen: 2
  • Website: vakantiesalland.nl/in...
  • Streek: salland

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Salland, ook wel bekend als de ‘Tuin van Nederland’, dan is het huren van vakantiehuis ’t Trappelend misschien een goed idee. Dit vakantiehuis vind je middenin Overijssel vlakbij het dorp Heeten. Heeten ligt centraal in Salland, het gebied dat je vooral bijblijft vanwege het prachtige golvende coulisselandschap. Vakantiehuis ’t Trappelend is geschikt voor twee personen: een ideaal vakantiehuis om te huren voor een romantische midweek of romantisch weekendje.

Op de begane grond van dit vakantiehuisje vind de gast een woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De open keuken biedt alle gemakken alleen de vaatwasser ontbreekt. Verder zijn ook de badkamer en wc in dit vakantiehuisje op de begane grond gesitueerd. Op de bovenverdieping vindt de gast de slaapkamer met twee heerlijke boxspring bedden die al naar gelang aan elkaar of los van elkaar gebruikt kunnen worden. De tuin van het vakantiehuis is 600 vierkante meter: privacy en rust gegarandeerd.

Vakantiehuisje ’t Trappelend maakt deel uit van een kleinschalig bungalow park. Dit park, Parc Salland, ligt aan de rand van een natuurgebied. Daarnaast ligt het park aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Op het bungalow park waar deze vakantiewoning deel van uitmaakt staan afwisselend verschillende soorten vakantiewoningen. Dit vakantiehuisje in Salland staat aan de rand van het vakantiepark en biedt daardoor extra privacy ten opzichte van andere vakantiewoningen op het park.

vakantiehuisje-huren-aanbieding-heeten-salland

Schoonheeten (Salland)

Heeten is een klein dorp aan de doorgaande weg naar Holten. Het dorp ligt centraal in het prachtige Salland: de Holterberg ligt op minder dan tien kilometer van de woning. Per fiets zijn er vanuit de woning prachtige tochten te maken maar ook wandelend is er genoeg te zien van het prachtige Salland.

In de regio vind je prachtige Havezaten, oude en versterkte woonhuizen, zoals Havezate Schoonheeten die je hiernaast op de foto ziet. Helaas is deze prachtige Havezate niet te bezichtigen maar andere van dit soort prachtige gebouwen zijn opengesteld voor het publiek. Zo kan in de De Wijk heerlijk gegeten worden in Havezate de Havixhorst.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis om te huren voor een heerlijke midweek samen met je geliefde? Dan is deze vakantiewoning in Heeten, Salland, wellicht een goed idee. Bezoek de website voor meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje.

 

Leave a Reply