Vakantiehuis aanbieding in Salland: Schalkhaar – Overijssel

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.901 x bekeken
  • Adres:
    Avegoorsedijk 2 7433 RG Schalkhaar
  • Aantal personen: 5
  • Website: schoolvanfrieswijk.nl...
  • Streek: salland

In Schalkhaar, aan de rand van het prachtige Salland in Overijssel, vind je dit prachtige authentieke vakantiehuis dat vroeger dienst deed als schoollokaal. Vandaag de dag is de School van Frieswijk een modern vakantie appartement dat je kunt huren voor 2 tot 5 personen. Dit vakantiehuis biedt twee slaapkamers met elk een twee persoonsbed. Eventueel kan een derde bed in een van de ruimtes worden bijgeplaatst. Het vakantiehuis heeft een eigen privé terras op het zuiden en een mooie tuin voor heerlijke zomerse avonden. Via een bospad loop in je in korte tijd naar een heerlijk rustig waterwingebied en ook het landgoed Frieswijk, een van de bezienswaardigheden van Schalkhaar, is op loopafstand. Daarnaast bevindt centrum van Deventer, met een NS station, zich op 5 km afstand.

vakantiehuis-aanbieding-salland-schalkhaar

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Schalkhaar ligt op de rand van Salland. Salland is een streek in het westen van Overijssel die gekenmerkt wordt door veeteelt en landbouw. In Salland bevinden zich veel prachtige landgoederen met havezaten, kastelen en bezienswaardige landhuizen. In het het oosten van Salland, tegen de Achterhoek, bevinden zich nog ontginningen uit de 19e eeuw van de woeste gronden. Het mooiste en meest bijzondere gedeelte van Salland blijft toch het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied bevindt zich op 30 minuten per auto van het vakantiehuis in Schalkhaar. Een dagje naar dit nationale park zou op je planning moeten gaan. De natuur in dit nationale park is prachtig en het is het laatste natuurgebied waar zich de bedreigde korhoender nog bevindt.

Andere uitstapjes in de buurt van dit prachtige vakantiehuis in Overijssel is natuurlijk het prachtig langs de IJssel Deventer. Deventer bevindt zich op 5 kilometer van het vakantiehuis de School van Frieswijk en is een van de vijf oudste steden van Nederland. Ook kun je vlakbij het vakantiehuis heerlijk golfen. Voor meer informatie over dit vakantiehuis in Deventer bezoek je de site.

Leave a Reply