Vakantiehuis Borkerode in Holten

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.493 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuis Borkerode Holten - Overijssel
  • Aantal personen: 4-6
  • Website: borkerode.nl/
  • Streek: salland

Centraal in de provincie Overijssel vind je het dorp Holten. Het dorp is vooral bekend van de Holterberg, een van de hogere heuvels in Nederland. Daarnaast maakt deze Holterberg deel uit van een prachtig natuurgebied in de provincie Overijssel. Aan de voet van Holterberg, in natuurgebied ‘de Borkeld’ staat een prachtig vakantiehuis dat geschikt is om te huren voor 4 tot 6 personen.

Indeling huisje

Een van de slaapkamers.

Een van de slaapkamers.

De Borkerode heeft in totaal 4 slaapkamers. Een slaapkamer biedt een tweepersoonsbed, in de tweede slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden tenslotte bevinden zich in het huisje nog twee slaapkamers voor een persoon. Door de indeling is het huisje zeer geschikt voor groepen volwassenen tot 6 personen. Ook voor een gezin met kinderen is dit een prima huisje om te huren.

Naast de slaapkamers bevindt zich in het huisje uiteraard een gezellig woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Ook de badkamer is luxe ingericht, compleet met regendouce. Daarnaast bevinden zich in het huisje twee toiletten.

Het hele huisje is voorzien van vloerverwarming is daardoor in de winter comfortabel warm. In de zomermaanden profiteert u juist van de goede isolatie: het vakantiehuis is op hete dagen heerlijk koel. Rondom het huis vindt u een aantal fijne terrassen om lekker te zitten.

Wat te doen?

Een vakantie in Salland is vooral geschikt voor mensen die willen genieten van de rust die er heerst. U kunt prachtig fietsen in de omgeving en ook zijn er erg mooie wandelingen te maken. Daarnaast kan er op de Sallandse Heuvelrug ook paardgereden of gemountainbiked worden. In Markelo zit een bedrijf waar u fietsen kunt huren indien u niet zelf in gelegenheid bent om deze mee te nemen.

De entree van het huisje.

De entree van het huisje.

De dorpen Holten, Markelo en Rijssen zijn per fiets gemakkelijk te bereiken. U kunt er lekker eten in een van de eetcafe’s of restaurants. Ook de steden Almelo en Deventer zijn goed bereikbaar. Beide steden, maar vooral Deventer, zijn zeer geschikt voor een dagje uit als het weer niet goed is om te fietsen of wandelen.

Meer informatie over dit huisje op de website, daar vindt u ook informatie over de huurprijzen en de beschikbaarheid.

Leave a Reply