Vakantiehuis huren in Hellendoorn, Salland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.672 x bekeken
  • Adres:
    Hilgenbosweg 12 7447 HN Hellendoorn (Salland)
  • Aantal personen: 5
  • Website: vakantiehuishellendoo...
  • Streek: salland

Vakantiehuisaanbieding.nl biedt een overzicht van een groot aantal vakantiehuizen die je kunt huren. Een aantal van deze huizen vind je in het prachtige Salland. Salland is een streek in het westen van de provincie Overijssel. Een bekend dorp in Salland is Hellendoorn. Je kent Hellendoorn vast van het avonturenpark dat zich in deze plaats bevindt. Deze toeristische bestemming is een van de redenen waarom je in Hellendoorn veel vakantiehuizen kunt huren. Maar ook de prachtige Sallandse heuvelrug trekt vele toeristen naar deze plaats.

Een van de vakantiehuizen die in Hellendoorn gehuurd kunnen worden is vakantiehuis Teumiggaank. Een aparte naam voor een vakantiehuis, dat zeker. Maar de naam van het huis staat voor een van de redenen waarom je dit huis kunt huren: je kunt er de teugels even lekker laten vieren.

vakantiehuis-huren-hellendoorn-salland

zicht op Hellendoorn

Dit vakantiehuis in Hellendoorn biedt ruimte aan 5 personen verdeeld over 2 slaapkamers. Beneden vind je de grote slaapkamer, hier kunnen twee personen slapen. Op de verdieping vind je daarnaast nog een slaapkamer waar drie gasten kunnen verblijven. Verder is het huisje luxe ingericht. Zo vind je in de woonkamer een heerlijke open haard en is de gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een wasmachine en ook de keuken is voorzien van alle gemakken van thuis.

De omgeving van dit vakantiehuis is ideaal voor mensen die van natuur houden. Het huis ligt op de uitlopers van de Overijsselse heuvelrug. Omdat het huisje hoger ligt dan de omliggende omgeving is het uitzicht prachtig. Daarnaast kunnen vanuit het huisje de mooiste wandelingen gemaakt worden. Ook het nationaal park de Sallandse Heuvelrug is lopend of per fiets te bereiken. Daarnaast ligt de gezellige dorpskern van Hellendoorn op loopafstand. In Hellendoorn vind je de meeste winkels voor de dagelijkse boodschappen. Mocht je in Hellendoorn niet slagen, niet getreurd, want ook het nabijgelegen Nijverdal biedt veel winkels.

 

Leave a Reply