Vakantiehuis huren in Mander – Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.860 x bekeken
  • Adres:
    Twente Bed and Breakfast Uelserweg 108 7663 TE Mander
  • Aantal personen: 2
  • Website: twentebedandbreakfast...
  • Streek: twente

In Mander, een klein dorpje vlakbij Vasse en Ootmarsum, vind je deze heerlijke luxe Bed & Breakfast: een ideaal huisje om te huren voor twee personen die van fietsen, wandelen, rust en ruimte kunnen genieten. In Twente kun je namelijk prachtige wandel- en fietstochten maken terwijl dit vakantiehuisje alle rust en privacy biedt die je je maar zou kunnen wensen.

Dit vakantiehuisje biedt allereerst een volledig ingerichte woning met een eigen ingang. In de gelijkvloerse woning vind je allereerst een gezellige zitkamer met tv, radio en, voor de mensen die zonder kunnen, een draadloze internet verbinding. De keuken is volledig ingericht en elke ochtend staan hier de ingredi├źnten klaar voor een heerlijk ontbijt inclusief vers ei van de kippen die rondom het vakantiehuisje rondlopen. In de slaapkamer staan twee heerlijke bedden klaar die elk plaats bieden aan 1 persoon. Natuurlijk kunnen de bedden samen tot een tweepersoonsbed worden gemaakt.

vakantiehuisje-mander-twente-huren

Woonkamer

‘S avond heeft u als gast van dit vakantiehuisje de beschikking over een priv├ę terras met een vuurkorf. Terwijl deze u behaaglijk warm houdt is het uitzicht over de weilanden en houtwallen in het Twentse landschap fantastisch. Met wat geluk zie u zelfs ree-en, vossen of andere wilde dieren.

Een vakantiehuisje huren in Twente doe je natuurlijk voor de prachtige fiets en wandelroutes in het Twentse. De eigenaren van het huisje kunnen zelfs fietsen voor u huren maar natuurlijk kunt u ook zelf fietsen meenemen. In het afgesloten schuurtje staan deze veilig en zelfs een oplaadpunt is aanwezig. Vanuit het huisje fietst u in korte tijd naar prachtige natuurgebieden als het Dal van Mosbeek, het Streu en het Springendal. Ook plaatsen als Ootmarsum, met onderwijsmuseum, Enschede met haar prachtige Grote Markt en Tubbergen zijn de moeite waard om eens te bezoeken.

Wilt u meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje annex bed & breakfast in Mander? Bezoek dan de site voor meer informatie. Ook voor prijzen en beschikbaarheid van dit vakantiehuis in Twente kan die site er op nageslagen worden.

Leave a Reply