Vakantiehuis huren in Overijssel – Ootmarsum

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.229 x bekeken
  • Adres:
    Ganzenmarkt 19 7631 EM Ootmarsum
  • Aantal personen: 4
  • Website: stadootmarsum.nl/
  • Streek: twente

Ootmarsum is een stad in het oosten van Twente in de provincie Overijssel. De omgeving van Ootmarsum is prachtig maar de stad zelf is ook erg de moeite waard. Middenin het centrum van Ootmarsum staat aan de Ganzenmarkt een prachtig vakantiehuis voor 4 personen. Deze ruime vakantiewoning heeft op de bovenste verdieping twee slaapkamers waar eventueel kinder bedjes bijgeplaatst kunnen worden. Daarnaast biedt deze vakantiewoning in het centrum van Ootmarsum alles wat je van een luxe vakantiehuis mag verwachten. Zo heeft de keuken de beschikking over een vaatwasser en is de woonkamer sfeervol ingericht. Ook heeft dit vakantiehuis een buitenplaatsje op het zuidwesten: zon gegarandeerd.

ootmarsum-twente-vakantiehuis-aanbieding

Gezicht over Ootmarsum

Ootmarsum is een oude stad die zijn oorsprong vindt in 770. In dat jaar werd in Ootmarsum een van de eerste kerken van Twente gebouwd. In de eeuwen daarna begon de handel te floreren. Ootmarsum ligt erg gunstig ten opzichte van Duitsland en het noorden en zuiden van Nederland. Doordat de industriƫle revolutie in Twente Ootmarsum voorbij ging bleef het stadje zijn nostalgische uiterlijk behouden. Vandaag de dag vind je in Ootmarsum veel galerieƫn. Ootmarsum wordt wel de kunststad van het oosten genoemd. Ook de veelheid aan vakwerkhuizen en de prachtige kerk in het centrum van de stad dragen bij aan een fantatische stadje.
Dit vakantiehuis in Ootmarsum is de perfecte uitgangsbasis voor een heerlijke vakantie in Twente. Het landschap en het vele natuurschoon in dit stuk van Nederland biedt wandelaars en fietsers veel plezier. Rondom Ootmarsum liggen heuvelachtige gebieden met prachtige bossen. Daarnaast kan je heerlijk mountainbiken en paardrijden in dit gebied. Ook voor de oude steden liefhebber biedt Twente genoeg plezier. Niet alleen Ootmarsum maar ook Oldenzaal en Diepenheim bieden pittoreske stadsgezichten.

One Response to “Vakantiehuis huren in Overijssel – Ootmarsum”

  1. Marcelmarcel wasser Says:

    ik wil het graag huren voor meerere maanden 3 om precies te zijn. kan dit

Leave a Reply