Vakantiehuis Mander – Vakantie in Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 7.772 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuis Mander Vleerhoeksweg 9 7663 TK Mander (Twente)
  • Aantal personen: 4-15
  • Website: vakantiehuismander.nl/
  • Streek: twente

Mander is een klein buurtschap in Twente dat ligt aan de weg tussen Uelsen in Duitsland en Tubbergen. Vanwege de rustige ligging in het mooie Twente landschap vind je in Mander een aantal leuke vakantiehuisjes om te huren. Een van die huisjes is Vakantiehuis Mander, geschikt om te huren voor groepen tussen de 4 en 15 personen.

Dit leuke vakantiehuis is gelegen in het Dal van de Mosbeek en wordt begrenst door twee natuurgebieden. Zowel de Manderheide als het Springendal bevinden zich op loopafstand van het huis. Wil je een leuke vakantie midden in de rustige natuur van Twente? Dan is het huren van dit huis een goed idee.

Indeling huisje

De woonkamer van dit huisje in Mander.

De woonkamer

Vakantiehuis Mander biedt slaapruimte voor in totaal 15 personen. In het huis bevinden zich zes tweepersoons-slaapkamers terwijl een zevende kamer 3 slaapplekken biedt. Het huis biedt verder een dubbele badkamer met twee toiletten.

De keuken en woonkamer van Vakantiehuis Mander zijn royaal bemeten en bieden comfort en luxe. De keuken is van alle gemakken voorzien terwijl de woonkamer knus is ingericht. Ook staat er in de woonkamer een grote tafel waar met grote gezelschappen heerlijk aan gegeten kan worden. Ook het spelen van een leuk spelletje of gewoon lekker een paar boeken uitlezen is goed mogelijk.

Op mooie zomerdagen kun je heerlijk buiten verblijven: dit vakantiehuisje heeft namelijk een prachtige en grote tuin die voldoende privacy biedt. Ook voor kinderen is de tuin uitermate geschikt, er staan zelfs een paar leuke speeltoestellen in.

Omgeving

Het huisje heeft een prachtige tuin

Het huisje heeft een prachtige tuin

Mander ligt zoals gezegd in Twente, op de grens van Duitsland en Nederland. De omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van fiets- of wandeltochten. Ook is het mogelijk om te paard het prachtige landschap van Twente te verkennen.

Verder is het bezoeken van een van de leuke dorpjes in Twente ontzettend leuk om te doen. Zo is Ootmarsum erg de moeite waard maar ook andere plaatsen als Tubbergen of Oldenzaal zijn een bezoekje waard. Wil je lekker winkelen tijdens je vakantie? Dan kun je in Enschede of Almelo je hart ophalen.

Boeken/huren van dit huisje

Wil je dit vakantiehuisje huren? Je vindt contactinformatie van de eigenaren van dit huisje op hun website die bereikbaar is via de link naast dit artikel. Ook voor prijzen en beschikbaarheid verwijzen we je graag naar die site.

Leave a Reply