Vakantiehuisje huren in Denekamp – Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

Wil jij een heerlijke vakantie in het prachtige Twente? Dan is het huren van dit vakantiehuisje op een leuk vakantiepark nabij Denekamp een goed idee! Het huisje is in 2010 gerenoveerd en is geschikt om te huren voor gezinnen of groepen van 4 tot 6 personen.

De woning is, zoals gezegd, in 2010 volledig gerenoveerd. Daardoor voldoet het huisje aan de eisen van deze tijd. Het vakantiehuisje biedt een ruime woonkamer met open keuken. Deze keuken is ergonomische ingericht en is dan ook erg praktisch in gebruik. Verder biedt de woonkamer een eettafel en een gezellige zithoek met televisie.

Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers. Elk van deze kamers biedt ruimte aan twee personen, zij kunnen in een tweepersoonsbed slapen. Eventueel kan in elk van de slaapkamers een bed bijgeplaatst worden waardoor in totaal 6 personen kunnen verblijven in dit vakantiehuisje. Deze extra bedden moet de gast wel zelf meenemen.

Rondom het huisje ligt een grote tuin van bijna 1000 vierkante meter. Deze tuin biedt door de omliggende bossen alle privacy: ideaal voor een heerlijke vakantie om helemaal tot rust te komen. Door de ligging tussen de bossen en de natuur wordt je wakker met het gefluit van de vogels. ‘S middags en ’s avonds lopen er zelfs konijnen en eekhoorns door de ruime tuin.

Vakantiehuisje huren Denekamp

Kerk in Denekamp

Een vakantie in Twente is natuurlijk niet compleet zonder fietsen. Vanuit het huisje zijn eenvoudig prachtige fietstochten te maken door het prachtige Twentse landschap. Net zoals op de Veluwe zijn ook in Twente de handige knooppuntenroutes uitgezet. Meegebrachte fietsen kunnen bij het huisje gestald worden. Ook is het mogelijk om in Denekamp fietsen te huren.

Is het weer een dagje wat minder? Ook dan is er in Twente genoeg te doen. Vanuit dit vakantiehuisje zijn in korte tijd een aantal leuke stadjes en dorpjes te bezoeken. Oldenzaal, Ootmarsum, Enschede en Hengelo liggen op korte afstand maar ook de Duitse toeristische steden Nordhorn en Bad Bentheim zijn snel bereikbaar.

Wil je meer informatie over het huren van dit huisje in Denekamp? Bezoek dan de website van de aanbieder. Ook vind je daar informatie over het vakantiepark, de huurprijzen en de beschikbaarheid van dit vakantiehuisje.

One Response to “Vakantiehuisje huren in Denekamp – Twente”

  1. Vakantie Says:

    Nederland blijft een prachtig land om op vakantie te gaan. Denekamp gaat op onze verlanglijst voor volgend jaar.

Leave a Reply