Vakantiehuisje huren in Hessum – Salland / Overijssel

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.990 x bekeken
  • Adres:
    Fazantenbosweg 1 7722 HP Dalfsen Overijssel / Salland
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: depouwel.nl/index.htm
  • Streek: salland

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje dat geschikt is om te huren voor een groep van rond de 8 personen? En wil je dat huisje huren in een van de mooiste streken van Nederland? Dan is het huren van vakantiehuisje De Pouwel een prima idee! De Pouwel is een gezellig ingericht vakantiehuisje in Hessum, een buurtschap in het prachtige Salland.

Vakantiehuis de Pouwel is gelegen in het Vechtdal, midden tussen het prachtig Coulisselandschap van Salland. Vanuit het huisje maak je mooie wandelingen en fietstochten. Is het weer minder dan ben je binnen 15 minuten in de mooie stad Zwolle. Ook andere steden zoals Emmen en Deventer maar zelfs Assen en Groningen zijn prima bereikbaar.

vakantiehuisje Hessum aan de Vecht in Salland

de Vecht bij Dalfsen

In het vakantiehuis is genoeg ruimte voor twee gezinnen of een groter gezin. Je vindt er namelijk, verdeeld over vier slaapkamers, meer dan genoeg ruimte voor een heerlijke vakantie met genoeg toch privacy. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed terwijl nog eens twee slaapkamers elk een stapelbed bevatten. Daarnaast is er nog een klein opkamertje waar een bed staat. Eventueel kan hier een tweede bed bij geplaatst worden.

Op de begane grond van dit huisje is de ruime keuken terug te vinden. Deze is compleet ingericht en biedt genoeg ruimte. Ook de ruime woonkamer vind je op de begane grond. Hier kun je heerlijk zitten om een boekje te lezen maar ook staat er een televisie met satelliet ontvanger. Verder is de badkamer op de begane grond gesitueerd. Deze heeft helaas niet de beschikking over een bad.

Een vakantie in Salland is natuurlijk een goede keuze als je van fietsen en wandelen houdt. Hessum ligt in de gemeente Dalfsen, waar ook het prachtige natuurgebied Het Lemelerveld onder valt. Dit prachtige natuurgebied is eenvoudig per fiets bereikbaar vanuit Hessum. Op het Lemelerveld kunnen de mooiste wandelingen gemaakt worden. Actieve vakantievieders kunnen natuurlijk ook de omgeving per mountainbike of te paard verkennen. Als je zelf geen fietsen meeneemt dan is het trouwens mogelijk om fietsen te huren zodat je toch lekker weg kunt.

Wil je meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje? Dan kun je op de website van vakantiehuisje de Pouwel meer informatie vinden. Ook is het mogelijk om onder deze advertentie een reactie te plaatsen.

Leave a Reply