Vakantiehuisje huren in Hezingen – Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.994 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiewoningen 'Erve Scholten' Hooidijk 49 7662 PB Hezingen
  • Aantal personen: 8-10
  • Website: ervescholten.nl/nieuw...
  • Streek: twente

Wil je een knus en authentiek vakantiehuis huren in Twente? Wat dacht je dan van een verblijf in een gerenoveerde Schaapskooi in Hezingen? De schaapskooi is meer dan 200 jaar oud en staat midden tussen de bossen op Erve Scholten. De schaapskooi biedt plaats aan 8 tot 10 personen, een ideaal vakantieverblijf om te huren met een grote groep dus.

Verdeeld over twee verdiepingen biedt deze vakantiewoning ruimte aan maximaal 10 personen. Op de begane grond zijn twee 2-persoons bedsteden gesitueerd. Net als vroeger heerlijk slapen in een bedstede, dat kan in dit vakantiehuisje! Ook vind je beneden twee 1-persoonsbedsteden waarmee het aantal slaapplaatsen op de begane grond op zes komt. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee 2-persoons boxspringbedden. Ook bevindt zich op de bovenverdieping een ligbad met uitzicht naar buiten.

vakantie huisje huren Hezingen, Twente

De heide bij Hezingen

De, van vloerverwarming voorziene, benedenverdieping van deze vakantiewoning in Twente biedt verder het woon- en kookgedeelte. De woonkamer is gezellig ingericht met een comfortabele zithoek die prachtig uitzicht op de omliggende natuur biedt. Ook staat er in de woonkamer een gaskachel om op koude avonden lekker omheen te zitten. De keuken is daarnaast van alle gemakken voorzien: luxe en compleet dus, net zoals thuis.

Een vakantie in deze verbouwde schaapskooi is extra bijzonder omdat het gebouw op de lijst van rijksmonumenten staat. De buitenkant van de schaapskooi is daarom in originele staat behouden. Tot een aantal jaren geleden was de schaapskooi vooral in gebruik om landbouwvoertuigen in te stallen. De laatste jaren is het gebouw dus in gebruik als vakantiehuisje. Wil je meer informatie over het huren van deze schaapskooi voor je zomervakantie? Neem dan contact op met de verhuurder via de website van Erve Scholten. Je vindt daar ook informatie over de prijzen van het huren van deze vakantiewoning.

Leave a Reply