Vakantiehuisje te huur in Mariënheem – Salland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.855 x bekeken
  • Adres:
    Schoonhetenseweg 25 8106 AZ Mariënheem - Overijssel
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: vakantiehuisdebrinks.nl/
  • Streek: salland

Mariënheem is een dorp centraal in het Overijsselse Salland. Salland is vooral een gewilde vakantiebestemming vanwege de prachtige natuurgebieden. Vooral Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug trekt jaarlijks vele toeristen die lekker op de fiets of te voet de mooie natuur doorkruisen. De aantrekkelijkheid van Salland komt daarnaast ook tot uitdrukking vanwege de vele vakantiehuisjes die in dit gebied gehuurd kunnen worden.

Voor mensen die op zoek zijn naar een groot vakantiehuis om te huren voor een lekkere vakantie in Salland is vakantiewoning de Brinks in Mariënheem misschien een goede keuze. Deze vakantiewoning biedt plaats aan 6 tot personen die verdeeld over 4 slaapkamers in dit huis kunnen logeren. Dit vakantiehuis biedt enorm veel privacy omdat het o een eigen terrein ligt omsloten door een prachtige tuin.

vakantiehuis-huren-marienberg-salland-aanbieding

Sallandse heuvelrug

In dit vakantiehuis is plaats voor 6 tot 8 volwassenen of kinderen. Twee kamers hebben een tweepersoonsbed terwijl je in het vakantiehuis nog twee kamers vindt met elk twee eenpersoonsbedden. Verder biedt het huis een gezellige woonkamer, een grote keuken en een tuinkamer met prachtig uitzicht op de omliggende tuinen.

Vanuit vakantiehuis de Brinks is natuurgebied het Boetelerveld te voet te bereiken. In het Boetelerveld zijn prachtige wandelingen te maken door voor Overijssel (en Nederland) unieke gebieden. Het Boetelerveld is namelijk een zogenaamde vochtige heidegebied en daarvan is er maar een in Nederland. Verder is ook landgoed Schoonheten te voet te bereiken.

Andere leuke uitstapjes die je kunt maken als je besluit dit vakantiehuis in Mariënheem te huren zijn onder andere de Lourdesgrot in Luttenberg en het bezoekerscentrum Sallandse heuvelrug in Nijverdal. Vanuit dat bezoekerscentrum kun je prachtige wandelingen maken over de Sallandse Heuvelrug. Als je geluk hebt zie je zelfs de korhoen, die op de Sallandse heuvelrug nog voorkomt. Verder is een dagje Deventer of een dagje Zwolle een prima alternatief voor een dagje met minder weer. In beide hanzesteden kun je lekker shoppen maar ook de binnensteden zijn zeer de moeite waard. Wil je meer weten over het huren van dit vakantiehuis in Mariënheem in Salland? Bezoek dan de website.

Leave a Reply