Vakantiewoning huren in Holten – Overijssel

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.677 x bekeken
  • Adres:
    Domain Mon-Martre Vianenweg 210 Holten
  • Aantal personen: 5
  • Website: vakantiewoningholten....
  • Streek: salland

Als je op vakantie wilt in de provincie Overijssel is vakantiehuis Domain Mon-Martre een prima keuze als je van een vakantie houdt in de bossen. Deze vakantiewoning ligt namelijk prachtig midden in de bossen van natuurgebied Borkerveld in Holten. Het huisje biedt ruimte aan 5 personen verdeeld over 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed waardoor het huis prima geschikt is voor twee stellen. Een van beide slaapkamers in deze vakantiewoning heeft daarnaast nog een eenpersoonsbed. Naast twee slaapkamers heeft deze vakantiewoning een aparte keuken die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast vind je in de woonkamer een heerlijke open haard die je op de langere najaarsavonden, wanneer je dit huisje dus ook prima kunt huren, lekker kunt aansteken.

http://vakantiehuisaanbieding.nl/overijssel/vakantiehuis-aanbieding-in-salland-schalkhaar-overijssel/

de weg naar de Holterberg

Deze vakantiewoning ligt midden tussen de bossen. Ideaal dus als je op zoek bent naar een huur huisje met veel privacy. Naast de bossen om de woning vind je ook een heerlijk terras waar je lekker in de zon kunt zitten. Verder kan er op het grasveld om dit vakantiehuisje lekker gespeeld worden door de kinderen.
Holten is een klein dorp aan de weg tussen Deventer en Rijssen. Grootste toeristische attractie in deze streek is uiteraard de Holterberg, het centrum van de Sallandse heuvelrug. De Holterberg biedt prachtige vergezichten over het voor Salland zo typerende landschap.
In Holten kun je alle boodschappen doen die je nodig hebt. Ook biedt het dorp restaurants en andere winkels. Daarnaast vind je in de nabije omgeving de leuke plaatsen Rijssen en Deventer. Vooral Deventer is met zijn pittoreske ligging aan de IJssel een leuke toeristische lokatie. Daarnaast ben je vanuit Holten in korte tijd in de leukste dorpen van de achterhoek. Verder kan er lekker gefietst, gewandeld of gevaren worden op de IJssel en Vecht. Kortom, zoek je een leuke vakantiewoning om te huren, in Domain Mon-Martre in Holten kun je prima terecht!

Leave a Reply