Vakantiehuisjes in drenthe / huisje huren in drenthe?

Wil je een huisje huren in Drenthe? Op deze pagina vind je een groot aantal leuke huisjes in deze mooie provincie. Drenthe is vooral bekend vanwege de prachtige heidevelden die centraal in de provincie gelegen zijn. Op en langs de heidevelden liggen een aantal leuke dorpjes waar een groot aantal particulieren vakantiehuisjes te huur aanbieden.

Drenthe is een provincie van Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg gezien grenst het in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten aan Duitsland, in het zuiden grenst Drenthe aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. De hoofdstad is de stad Assen, gelegen in het noorden van Drenthe; de gemeente met de meeste inwoners is Emmen, die stad ligt in het oosten van de provincie.

Meer info?
WikipediaVakantiewoningen-Drenthe startpagina

Vakantiehuisje huren in Drenthe – ‘De Wil’ in Rolde

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

huisje huren Drenthe Rolde

Rolde is een klein maar gezelig dorp in het noord van de provincie Drenthe. Net zoals veel dorpen in Drenthe kent Rolde een echte Brink. In de zomermaanden worden hier leuke activiteiten voor toeristen georganiseerd.

In en rond Rolde liggen een groot aantal leuke vakantiehuisjes om te huren. Buiten het dorp, maar zowel per auto als per bus eenvoudig te bereiken ligt bijvoorbeeld vakantiehuisje de Wil. Dit particuliere huisje is het hele jaar door … lees verder

Op vakantie in Drenthe? Huisje huren in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Vakantie Nederland: Huisje Huren Drenthe

Ruinen is een gezellig Brinkdorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Mensen die in Nederland op vakantie gaan kennen Ruinen misschien wel als de perfecte uitvalsbasis voor het maken van fietstochten of wandelingen in de prachtige natuur van het Dwingelderveld. Aan de rand van het Dwingelderveld, op een rustig bungalow-park, ligt dit gezellige huisje dat geschikt is om te huren voor 2 tot 4 personen.

Dit huisje in Ruinen is vooral geschikt … lees verder

Vakantiehuisje huren in Gieterveen: ‘t Gietertje

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

'de bungalow' en bijbehorende tuin

Ben je op zoek naar een comfortabel en luxe vakantiehuisje in Drenthe? Bekijk dan eens een van deze huisjes die verhuurd worden in Gieterveen. Gieterveen is een klein dorpje gelegen in het noord-oosten van Drenthe. De beide vakantiehuisjes zijn gelegen in het Hunzedal.

Zowel de Hondsrug als natuurpark de Drentsche Aa zijn gelegen op korte afstand van deze huisjes. Wil je een huisje huren in Drenthe om zo lekker te fietsen of wandelen? Dan … lees verder

Huisje huren in Drenthe: Vakantievilla in Exloo

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

De huiskamer van deze vakantievilla.

Exloo is een klein dorpje in het Oosten van de mooie provincie Drenthe. Van oudsher heeft het pittoreske Exloo, gelegen op de Drentse Hondsrug, een schaapskudde. Deze is gehuisvest in de schaapskooi, die midden in het dorp staat. Dit betekent dat de herder met zijn kudde altijd dwars door het dorp gaat; een unieke beleving en een prachtig gezicht! De gang door het dorp zet als het ware de tijd even stil. Vanaf … lees verder

B&B de Blokhut – Vakantiehuisje in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

De Blokhut is een mooie gelegen huisje vlakbij het Dwingelderveld.

Ruinen is een klein en gezellig dorpje in het zuidwesten van Drenthe. Door haar ligging, net ten zuiden van het bekende Nationale Park het Dwingelderveld, is Ruinen een populaire bestemming voor een (korte) vakantie in eigen land. Een leuk vakantiehuisje huren in Ruinen is dan ook erg gemakkelijk, er zijn veel huisjes te huur in het dorp.

B&B de Blokhut

Net buiten Ruinen, aan de rand van de mooie natuur, ligt … lees verder

Vakantiehuisje huren in Lhee (Dwingeloo)

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Huisje huren Lhee

Lhee is een klein dorpje direct tegen het nationaal Park Dwingelerveld. Mede door haar ligging maar ook omdat het een leuk en oud es-dorpje is vind je in en om Lhee een aantal leuke vakantiehuisjes. Een daarvan vind je in de eeuwenoude boerderij ‘Onder de Oude Linden’.

In het woonhuis van ‘Onder de Oude Linden’ wonen de eigenaren van het huis. Op de verdieping is een prachtig vakantieappartement aangelegd waar 4 tot 5 personen … lees verder

Hoeve Den Anholt – Vakantiehuisje in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Vakantiehuisje huren in Ruinen, Drenthe

Hoeve Den Anholt is een prachtige oude Saksische boerderij die is gelegen ten oosten van het dorp Ruinen in de provincie Drenthe. Wil je een huisje huren in Drenthe voor vier personen? Hoeve Den Anholt biedt dan precies wat je zoekt.

In Hoeve Den Anholt zijn namelijk twee vakantiehuisje gesitueerd die ruimte bieden aan in totaal acht gasten. In het Deel kunnen vier personen verblijven; de Hooizolder kan gehuurd kan worden voor twee tot vier … lees verder

Groot vakantiehuisje in Drenthe: ‘Het Reestdal’ in Linde

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Groot vakantiehuis huren in Drenthe - Reestdal

Linde is een klein dorp in het uiterste zuid-westen van de provincie Drenthe. Het dorpje ligt precies in de driehoek Zuidwolde-Balkbrug-Dedemsvaart en is door haar ligging aan de provinciale weg N48 gemakkelijk bereikbaar. In het dal van de Reest, een klein riviertje dat langs Linde stroomt, vind je vakantiehuis ‘Het Reestdal’, een huisje dat geschikt is om te huren voor groepen van 6 tot maximaal 10 personen.

Indeling huisje

Vakantiehuisje ‘Het Reestdal’ maakt onderdeel uit … lees verder

Vakantiehuisje in Diever – Hertenspoor 66 op ‘t Wildryck

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

huisje huren in Diever

Diever is een van de meest pittoreske dorpjes in centraal Drenthe. Nabij de prachtige heidevelden in Dwingeloo maar ook gunstig gelegen ten opzichte van de vele toeristische attracties die de provincie Drenthe rijk is. In en rondom Diever vind je veel vakantiehuisjes voor een leuke vakantie in Drenthe. Op deze pagina lees je meer informatie over een van deze leuke huisjes.

Op landgoed’t Wildrijck in Diever is het mogelijk om een vakantiehuisje te huren voor … lees verder

Vakantiehuisje huren in Drenthe – Fens Inn – Drouwenermond

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Vakantiehuisje Fens Inn - Drouwenermond

Drouwenermond is een klein dorpje in het noordoosten van de provincie Drenthe. Dat stuk van Drenthe is bij weinig toeristen bekend, onterecht want voor een rustige vakantie in Drenthe biedt het noordoosten van de provincie genoeg mogelijkheden. Wil je een vakantiehuisje huren in dit stuk van Drenthe dan is vakantiehuisje Fens Inn misschien wat voor jou, als je tenminste accommodatie zoekt voor een romantische vakantie voor 2 personen.

Indeling vakantiehuisje

Vakantiehuisje Fens Inn is … lees verder