Vakantiehuisjes in overijssel / huisje huren in overijssel?

Vakantiehuis en B&B de Reggestee in Hellendoorn

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

De stijlvolle eetkamer van dit huisje.

Als je op zoek bent naar een vakantiehuisje om te huren voor groepen tot 7 personen dan is huisje ‘De Reggestee’ een prima keuze. Dit mooie huisje is gelegen in Hellendoorn, een dorp op de grens tussen Salland en Twente.

Naast een huisje voor groepen tot 7 personen vind je in de Reggestee ook een Bed & Breakfast voor twee personen. De B&B en het vakantiehuisje zijn ook samen te huur: hierdoor kunnen tot 9 … lees verder

Vakantiehuis Borkerode in Holten

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

De entree van het huisje.

Centraal in de provincie Overijssel vind je het dorp Holten. Het dorp is vooral bekend van de Holterberg, een van de hogere heuvels in Nederland. Daarnaast maakt deze Holterberg deel uit van een prachtig natuurgebied in de provincie Overijssel. Aan de voet van Holterberg, in natuurgebied ‘de Borkeld’ staat een prachtig vakantiehuis dat geschikt is om te huren voor 4 tot 6 personen.

Indeling huisje

De Borkerode heeft in totaal 4 slaapkamers. Een slaapkamer biedt … lees verder

B&B boeken in Overijssel – Dyckdroom in Bruchterveld

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: overijssel

B&B Dyckdroom in Hardenberg huren?

Wil je op vakantie in het oosten van het land en ben je specifiek op zoek naar een Bed & Breakfast? Dan heb ik een goeie tip voor je. In Bruchterveld, een buurtschap tussen Hardenberg en de Duitse grens in de provincie Overijssel, vindt je B&B de Dyckdroom. Een heerlijke luxe B&B in een vrijstaand huisje met veel privacy, een groot gazon en een eigen pizza-oven.

Bezoek hier de website van … lees verder

Vakantiehuis ‘De Olde Stal’ in Lettele – Overijssel

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

vakantiehuisje huren Salland

In een rustige omgeving op het Sallandse platteland vindt u het gezellige gastenverblijf van de familie IJsseldijk. Het vakantiehuis ‘De Olde Stal’ is gelegen in het buitengebied van het dorpje Lettele, in de provincie Overijssel. U vertoeft in een bosrijke omgeving aan het water en nabij de gezellige Hanzestad Deventer.

Wij bieden u een ruime vakantiewoning aan voor 2 tot 4 personen. Het is eventueel mogelijk een extra bed te plaatsen zodat een vijfde persoon … lees verder

Vakantie in Twente: huisje huren in Denekamp

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

de keuken van dit vakantiehuisje

Al eerder vond je op vakantiehuisaanbieding.nl een advertentie voor een vakantiehuisje op bungalowpark Bavelds Dennen in Denekamp. Ook vandaag een advertentie voor een leuk vakantiehuisje op dit prachtige park in het mooie Twente.

Bungalow 102 op het park Bavelds Dennen kun je huren voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Het huisje heeft namelijk 3 slaapkamers, twee daarvan bieden ruimte aan twee volwassenen terwijl er in de laatste slaapkamer een eenpersoonshoogslaper staat.

Dit vakantiehuisje is … lees verder

Vakantiehuis Mander – Vakantie in Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

De woonkamer van dit huisje in Mander.

Mander is een klein buurtschap in Twente dat ligt aan de weg tussen Uelsen in Duitsland en Tubbergen. Vanwege de rustige ligging in het mooie Twente landschap vind je in Mander een aantal leuke vakantiehuisjes om te huren. Een van die huisjes is Vakantiehuis Mander, geschikt om te huren voor groepen tussen de 4 en 15 personen.

Dit leuke vakantiehuis is gelegen in het Dal van de Mosbeek en wordt begrenst door twee natuurgebieden. Zowel … lees verder

Vakantiehuis ‘t Hoge Linde in Ootmarsum – Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

vakantiehuisje huren

Ootmarsum is een populaire vakantiebestemming in Twente. Het plaatsje, met pittoresk centrum, is vooral bekend vanwege de vele galerieën die je er vindt. Ook de bekende kunstenaar Ton Schulte heeft zijn atelier in Ootmarsum.

In Ootmarsum en in de leuke dorpen erom heen vind je genoeg leuke vakantiehuisjes voor zowel grote als kleine groepen. Wil je een vakantiehuisje huren in Ootmarsum? Dan moet je je Vakantiehuis ‘t Hoge Linde aan de Ganzenmarkt in Ootmarsum eens … lees verder

Huisje boeken in Denekamp – in het mooie Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

het interieur van een van beide huisjes

Midden in het Nationaal Landschap Noord Oost Twente ligt het mooie dorp Denekamp. Vlak bij dit dorp in Twente vind je bungalowpark ‘Bavelds Dennen’. Op dat bungalowpark verhuurt de familie Brummelhuis twee luxe 4 persoons bungalows die je kunt boeken voor zowel een midweek, een heel week of een weekend. Beide bungalows liggen in een bosrijke omgeving en hebben een grote tuin met genoeg privacy. Wilt u een huisje huren om lekker tot rust te … lees verder

Vakantiehuis Rekers – Voor een vakantie in Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

vakantiehuis-rekers-huren-twente

In Twente, tussen Ootmarsum en Denekamp, ligt het kleine dorpje Tilligte. Midden tussen de weilanden, houtwallen en bossen van het prachtige Twentse landschap nabij Tilligte ligt vakantiehuis Rekers. Een heerlijk vakantiehuisje om te huren als je samen met je partner even helemaal tot rust wilt komen. Vakantiehuis Rekers is een uitermate sfeervol huisje waar ‘s ochtends de vogels je wakker fluiten en waar ‘s avonds de hazen en reeën door de voortuin lopen.

Vakantiehuis Rekers … lees verder

Vakantiehuisje huren in Denekamp – Twente

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: overijssel

Vakantiehuisje huren Denekamp

Wil jij een heerlijke vakantie in het prachtige Twente? Dan is het huren van dit vakantiehuisje op een leuk vakantiepark nabij Denekamp een goed idee! Het huisje is in 2010 gerenoveerd en is geschikt om te huren voor gezinnen of groepen van 4 tot 6 personen.

De woning is, zoals gezegd, in 2010 volledig gerenoveerd. Daardoor voldoet het huisje aan de eisen van deze tijd. Het vakantiehuisje biedt een ruime woonkamer met open keuken. Deze … lees verder