Bed & Breakfast in Zeeland: Bellas Artes

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: zeeland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.232 x bekeken
  • Adres:
    Heuvelsweg 2 4321 TG Kerkwerve (Zeeland)
  • Aantal personen: 2
  • Website: bellasartes.nl/index....
  • Streek: schouwen-duiveland

Naast leuke vakantiehuisjes vind je in de provincie Zeeland ook gezellige en karakteristieke Bed & Breakfasts. Zo vond ik op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland Bed & Breakfast Bellas Artes. Dit vakantiehuisje voor twee personen maakt onderdeel uit van een voormalige schuur voor kleinvee. In dezelfde schuur is ook B&B Bella Vista gesitueerd.

De boerderij waar dit vakantiehuisje/bed & breakfast van uitmaakt stamt uit 1879. Mede door zijn leeftijd maar ook door de prachtige ligging is deze B&B een prachtige lokatie voor een heerlijke vakantie of lekker weekendje weg in Zeeland. Rust, privacy en gastvrijheid zijn enkele kenmerken voor een verblijf in deze B&B.

Indeling

De twee huisjes in de voormalige schuur zijn beide erg sfeervol. Zo vind je in Bellas Artes een houtkachel voor de koude winteravonden maar heeft het vakantiehuisje ook gewoon een CV-installatie. Verder is de keuken compleet ingericht en staat er in de slaapkamer een heerlijke boxpspring. Ook biedt het huisje gratis draadloos internet.

Het voordeel van een vakantie in een B&B is dat het ontbijt bij de prijs is inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om ook te dineren in uw huisje. De eigenaar maakt namelijk (uitsluitend op reservering) een heerlijk mossel- of kaasfondue voor u klaar.

Schouwen Duiveland

Schouwen-Duiveland is een eiland in de provincie Zeeland. Het eiland is via een drietal dammen verbonden met haar Zeeuwse buureilanden. Veel mensen kennen Schouwen-Duiveland vooral van de onder Duitse toeristen bekende badplaats Renesse. Naast Renesse biedt het eiland (en haar buureilanden) ook voor rustzoekers heerlijke wandel- en fietsgebieden. Meer informatie over een vakantie in Zeeland op de website van de VVV.

Dit huisje huren? Neem dan contact op met de eigenaar via de naast deze pagina vermelde website. Ook informatie over beschikbaarheid en huurprijzen is beschikbaar via dezelfde site.

Schouwen-Duiveland: een prachtige vakantiebestemming!

Molen ‘de Lelie’ op Schouwen-Duiveland

Leave a Reply