Huisje huren in Westkapelle: vakantie in Zeeland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: zeeland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 5.950 x bekeken
 • Adres:
  Willebrordstraat 3 Westkapelle Walcheren (Zeeland)
 • Aantal personen: 2
 • Website: westkapelle-vakantie....
 • Streek: walcheren

Zeeland is natuurlijk de provincie bij uitstek voor een leuke vakantie met volop wind, strand en zon. Westkapelle is een klein dorp op het Zeeuwse eiland Walcheren. Het dorp ligt precies op het puntje van het land waar de Westerschelde en de Noordzee elkaar tegenkomen.

Natuurlijk vind je in heel Zeeland leuke vakantiehuisjes om te huren. Een huisje huren in Westkapelle is vooral leuk als je van een rustige vakantie houdt. Het dorp is namelijk minder bekend bij toeristen en daarom is het erg vergeleken met andere plaatsen in Zeeland relatief rustig.

vakantiehuisje huren Westkapelle - Zeeland

De markt van Westkapelle

Wil je een huisje huren in Westkapelle dat ruimte biedt aan twee personen? Dan is het nu volgende vakantiehuis misschien geschikt. Het huisje ligt in het dorp Westkapelle en is alleen geschikt om te huren voor 2 personen. Het huisje is namelijk compleet ingericht voor een verblijf van twee personen.

In de vakantiewoning vind je een comfortabel tweepersoonsbed. Verder biedt het huisje een simpele badkamer met toilet, een compleet ingerichte keuken en een gezellige woonkamer. De vakantiewoning heeft daarnaast draadloos internet waardoor je tijdens je verblijf gewoon kunt blijven internetten.

Achter de woning is een binnenplaatsje waar je tijdens het verblijf toegang tot hebt. Je kunt hier heerlijk in de zon zitten en genieten van de frisse zeewind. Op 800 meter van deze vakantiewoning vind de gast het strand. Prima per voet bereikbaar dus. De kreek is nog dichterbij, die ligt namelijk op 500 meter.

Als je met de auto naar Zeeland komt biedt Westkapelle nog een groot voordeel. In het hele dorp kun je namelijk gratis parkeren. Verder biedt Westkapelle alle voorzieningen die je mag verwachten. Winkels, restaurants en een aantal plekken waar je fietsen kunt huren.

Ben je enthousiast geworden over het huren van dit huisje? Bezoek dan de website van de aanbieder. Je vindt daar informatie over tarieven, beschikbaarheid en meer foto’s van dit leuke, maar kleine, vakantiehuis in Zeeland dat je kunt huren voor twee personen.

4 Responses to “Huisje huren in Westkapelle: vakantie in Zeeland”

 1. G van de lagemaat Says:

  Hallo
  Graag zou ik willen weten of er foto’s van het huisje beschikbaar zijn. En of het nog beschikbaar is in de laatste week avn juni, en wat de kosten zijn.
  Is er ook een berging voor de fietsen?
  Groeten Gerda

 2. martijn Says:

  Hallo,
  voor meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje maar ook voor foto’s van het huisje verwijs ik u graag door naar de website van de verhuurder!

 3. soetendaal Says:

  heb veel interesse voor het huisje enhoe duur is het voor 5 of 6 dagen

 4. martijn Says:

  Hoi,

  voor vragen rondom de beschikbaarheid van dit vakantiehuisje zul je contact moeten opnemen met de verhuurder. Dat gaat het gemakkelijkst via de website van de verhuurder van het huisje, zie de contactgegevens naast de pagina.

Leave a Reply